Loading...
Intresseanmälan2018-02-15T21:56:34+01:00

Sökande

Eventuell medsökande

Övrig info

Antal rum * (flera alternativ kan väljas)

Information om behandling av personuppgifter

Med anledning av din intresseanmälan till Torghuset i Båstad kommer C&E Fastighetsförvaltning AB att behandla personuppgifter om dig och eventuell medsökande. C&E Fastighetsförvaltning är därmed personuppgiftsansvarig för uppgifterna.Uppgifter du anger i intresseanmälan (såsom namn, personnummer, adress, telefon och email), behandlas för att vi ska kunna kontakta dig angående eventuella erbjudanden om lägenheter. Dessa uppgifter kommer att behandlas av berörd personal inom C&E Fastighetsförvaltning AB. Uppgifter om namn och personnummer behandlas även i samband med eventuell kreditupplysning för att kunna pröva en lägenhetsansökan. Upplysningen görs via ett kreditupplysningsföretag.


Personuppgifter som kan förekomma om dig i e-postmeddelanden, web-trafik, sparade dokument m.m. kommer med nödvändighet att behandlas i våra IT-system.

Vi kommer att spara dina uppgifter i din intresseanmälan i 12 månader från det datum du registrerar din ansökan. Därefter raderas dina uppgifter. Om det fortfarande är aktuellt för dig att vara registrerad som lägenhetssökande måste du göra en ny anmälan på vår hemsida.Du har rätt att begära tillgång till personuppgifter som finns sparade om dig och att få dessa rättade om de är felaktiga. Under vissa förutsättningar kan du begära att personuppgifter raderas, att behandlingen av personuppgifterna begränsas och har under vissa förutsättningar rätt att invända mot behandling.


Om du upplever att vi inte behandlar dina personuppgifter på ett korrekt sätt har du alltid rätt att vända dig med klagomål till Datainspektionen.